Hilsen fra...

Som ordfører i Arendal er det en glede å ønske Norsk Bobil og Caravan Club sine medlemmer velkommen til Arendal. Dere har valgt et perfekt år for treffet deres; 2023 er nemlig jubileumsåret hvor Arendal feirer sitt 300-årsjubileum. Byen vil bli preget av dette, og vi legger opp til en folkelig feiring med masse hyggelige arrangementer for små og store gjennom hele året. Det største arrangementet i jubileumsåret blir Tall Ships Race, hvor verdens flotte seilskuter ankommer Arendal i begynnelsen av august, like før Arendalsuka. Vi regner med at 100.000 mennesker vil besøke byen disse dagene.

Arendal er blitt god på arrangementer. Vi er stolt arrangører av Arendalsuka, hvor hele det politiske, næringsmessige og frivillige Norge samles hvert år. Litt mindre kjent er kanskje TEDxArendal; rangert blant verdens topp 5 av hovedkontoret i New York, blant 3500 arrangementer hvert år.

I brosjyren finner dere info om mange av de tilbudene dere som turister kan oppleve. Det kommer stadig nye tilbud, og vi har samlet mye i en felles bookingløsning; www.gotoarendal.com Her kan dere booke på forhånd det som måtte friste, så er dere sikret plass.

Jeg ønsker dere hjertelig velkommen til Arendal og vakre Hove. Om dere ser noen forbedringspunkter i våre tilbud til dere som turister, er vi takknemlige for konstruktive tilbakemeldinger.

Med vennlig hilsen

Robert Cornels Nordli
Ordfører